Έλενα Κουντουρά στο Open TV : «Μπήκα στην πολιτική για να συνεχίσω να προσφέρω».

5824

Τηλεοπτική συνέντευξη της τ. υπουργού τουρισμού και υποψήφιας Ευρωβουλευτού ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο Open TV.

Mιλά για την οικογένεια και τη ζωή της μέσα από την προσωπική, επαγγελματική και πολιτική της διαδρομή, σε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Eλα Xαμογέλα» με την Σίσσυ Χρηστίδου, τον Παύλο Σταματόπουλο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ελένη Βουλγαράκη (12/5/2019)

τ. Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά

Μεταξύ άλλων τόνισε:
Σέβομαι τη διαφορετικότητα και θεωρώ ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι κι έχουμε ίδια δικαιώματα ανεξαρτήτως φύλου, χρώματος, θρησκείας ή εθνότητας.
Έχω ταχθεί ανοιχτά με τις δημόσιες τοποθετήσεις μου απέναντι στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές και στις ακροδεξιές αντιλήψεις και στήριξα όλα τα προοδευτικά νομοσχέδια στη Βουλή

H στρατηγική μας και το έργο μας στον τουρισμό έχει αναγνωριστεί από όλους τους οργανισμούς του παγκόσμιου τουρισμού, που ανέδειξαν την Ελλάδα σε παράδειγμα προς μίμηση. Οι διεθνείς διακρίσεις και τα βραβεία που κερδίσαμε στον τουρισμό και μου απονεμήθηκαν δεν είναι προσωπικά, αναγνωρίζουν συνολικά την κυβέρνησή μας και είναι επιτυχία όλων των Ελλήνων.
Στην επιτυχία της Ελλάδας στον τουρισμό συνέβαλαν όλοι οι εργαζόμενοι και οι επαγγελματίες του κλάδου που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε η χώρα μας να φημίζεται διεθνώς για την φιλοξενίας της και να αποτελεί κορυφαία ταξιδιωτική επιλογή παγκοσμίως.

Με την εμπειρία μου ως Υπουργός Τουρισμού και με τη δύναμη του κόσμου θα αγωνιστώ και στην Ευρωβουλή με την ίδια αγάπη και το ίδιο πάθος που εργάστηκα για την ανάπτυξη του τουρισμού μας, για να διεκδικήσω περισσότερα οφέλη για την χώρα μας τα επόμενα χρόνια.