Ο ΠΟΚ στο Deaf Champions League με τη στήριξη της Έλενας Κουντουρά

2684

Με τη στήριξη της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά, ο Παναθλητικός Όμιλος Κωφών ΠΟΚ ταξιδεύει για το Λονδίνο για να διεκδικήσει το 5ο για την Ελλάδα ευρωπαϊκό κύπελλο ποδοσφαίρου στο Deaf Champions League (DCL).

Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε σήμερα (12/4/2019) με τους αθλητές της ομάδας ποδοσφαίρου του Παναθλητικού Ομίλου Κωφών ΠΟΚ, που αναχωρούν αύριο για το Λονδίνο, για να διεκδικήσουν το πέμπτο κύπελλο για την Ελλάδα στην ιστορία της, στους αγώνες του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου κωφών, Deaf Champions League (DCL).

με τον πρόεδρο του ΠΟΚ, Κωνσταντίνο Γαργάλη, το τεχνικό διευθυντή Λευτέρη Μηνά, τον αρχηγό της αποστολής Εμμανουήλ Καντεράκη, τους αρχηγούς της ομάδας, Αθαν. Ασημώνη και Νικ. Τουάρδης, και αθλητές της ομάδας ποδοσφαίρου.

Οι αθλητές ευχαρίστησαν θερμά την Υπουργό για τη διαχρονική της υποστήριξη στην Ομάδα όπως επίσης για τη στήριξη που παρέχει η ίδια προσωπικά και ο ΕΟΤ στη συμμετοχή τους στο Champions League και συνολικά στις διοργανώσεις στο εξωτερικό. Χάρισαν στην κα Κουντουρά φανέλα της Ομάδας με το όνομά της, σε μία συμβολική κίνηση αναγνώρισης του έμπρακτου ενδιαφέροντός της για τον ΠΟΚ.

Ο πρόεδρος του ΠΟΚ, κ. Κωνσταντίνος Γαργάλης, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι χωρίς τη στήριξη της κας Κουντουρά, δεν θα είχε την ευκαιρία η ομάδα να συμμετέχει και να κερδίζει όλα αυτά τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και να στέφεται πρωταθλήτρια.

Ενώ και ο τεχνικός διευθυντής, κ. Λευτέρης Μηνάς, ευχαρίστησε την Υπουργό για όσα έχει προσφέρει στον Όμιλο και της απηύθυνε πρόσκληση, να παραστεί και να παρακολουθήσει από κοντά τους αγώνες του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου εθνικών ομάδων Ανδρών, Γυναικών Κωφών στην Κρήτη, τον Ιούνιο του 2019.

με τον ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΩΦΩΝ (POK ATHENS 97)

Η Υπουργός τούς ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αγώνες, και να επιστρέψουν με το πέμπτο κύπελλο, λέγοντας «είστε οι πρωταθλητές της καρδιάς μας». Εξήρε το αγωνιστικό τους πνεύμα, την εξαιρετική τους απόδοση και παρουσία στο εξωτερικό και τόνισε ότι θα στηρίζει πάντα τις προσπάθειές τους που τιμούν την Ελλάδα διεθνώς.

Η ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΟΚ έχει στεφθεί πρωταθλήτρια στο DCL το 2014, 2015, 2017 και 2018, και από τη Δευτέρα ξεκινά με τον πρώτο αγώνα της με στόχο να κατακτήσει το πρωτάθλημα DCL στο Λονδίνο, για το 2019.

Στη συνάντηση με την Υπουργό Τουρισμού συμμετείχαν ο πρόεδρος του ΠΟΚ, κ. Κωνσταντίνος Γαργάλης, ο τεχνικός διευθυντής κ. Λευτέρης Μηνάς, ο αρχηγός της αποστολής κ. Εμμανουήλ Καντεράκης, οι αρχηγοί της ομάδας, κ. Αθανάσιος Ασημώνης και κ. Νικόλαος Τουάρδης, ο ταμίας κ. Νίκος Αναστασόπουλος, και οι αθλητές της ομάδας ποδοσφαίρου.