Η Ελενα Κουντουρά στο διεθνές webinar της Ενωσης Ξενοδόχων Μάλτας για τα ταξίδια και τον τουρισμό.

6732

«Tourism Hospitality & Travel / Yesterday – Today – Tomorrow»

MALTA HOTELS & RESTAURANTS ASSOCIATION tourism_webinar

Η ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, τ. υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά, προσκεκλημένη ομιλήτρια στο διαδικτυακό συνέδριο της Ένωσης Ξενοδόχων της Μάλτας MHRA (Malta Hotel & Restaurant Association), κλήθηκε να μοιραστεί την εμπειρία της στη διαχείριση κρίσεων στον τουρισμό και ενημέρωσε για το έργο της στο Ευρωκοινοβούλιο με στόχο την στήριξη και προστασία του τομέα των μεταφορών και την ασφαλή επανεκκίνηση του τουρισμού την επόμενη περίοδο.
«Μόνο με οριζόντια εφαρμογή της υποχρέωσης αρνητικών τεστ πριν από κάθε ταξίδι ανεξάρτητα με την πορεία εμβολιασμών θα αποτρέψουμε τη διασπορά του ιού και θα προστατέψουμε ταξιδιώτες & προορισμούς για το 2021.» τόνισε στην τοποθέτησή της η κα Κουντουρά.
Ως η κύρια ένωση στον τομέα του τουρισμού, η MHRA εκπροσωπεί τα συμφέροντα των μελών της σε διάφορους σημαντικούς εθνικούς φορείς χάραξης πολιτικής, συμπεριλαμβανομένου του διοικητικού συμβουλίου της Αρχής Τουρισμού της Μάλτας και του Συμβουλίου Οικονομικής και Κοινωνικής Ανάπτυξης της Μάλτας.

Η παρέμβασή μου στο διεθνές webinar της Μάλτας.