Η Ελενα Κουντουρά στην Ημαθία και την Πέλλα

20

Η Ευρωβουλευτής Έλενα Κουντουρά επισκέφθηκε την ευρύτερη περιοχή της Ημαθίας και τις Πέλλας το διήμερο 17 και 18 Μαρτίου.

Στη Νάουσα η Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μαζί με τον πρώην υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  Άγγελο Τόλκα, επισκέφθηκαν το Δημαρχείο, και συναντήθηκαν με το Δήμαρχο της Ηρωϊκής Πόλης Νάουσας Νίκο Κουτσογιάννη και τους αντιδημάρχους, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων και αποκριάτικων εθίμων της πόλης.

Μαζί με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας παρέστησαν στις ολοήμερες εκδηλώσεις της πόλης της Νάουσας ανάμεσά τους και στην εκδήλωση της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας.

Στην Πέλλα η Έλενα Κουντουρά μαζί με τη Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, βουλευτή Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη συμμετείχαν στις τοπικές εορταστικές εκδηλώσεις για την Καθαρά Δευτέρα που διοργανώθηκαν από την Εύξεινο Λέσχη Γιαννιτσών, τον Σύλλογο Στραντζαλιωτών Γιαννιτσών, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αχλαδοχωρίου, τον  Προφήτη Ηλία και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Λουκά.

 

Η Ευρωβουλευτής στη συνέχεια επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη, όπου ως μέλος της Επιτροπής FEMM του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα δικαιώματα των γυναικών και ισότητας των φύλων, είχε σειρά ενημερωτικών επισκέψεων  σε φορείς, δομές και οργανώσεις με έργο για την υποστήριξη, προστασία και ενδυνάμωση των γυναικών.