Η Έλενα Κουντουρά ομιλήτρια στην Παγκόσμια Σύνοδο για τις Τουριστικές Επενδύσεις ITIC 2022 στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Λονδίνου WTM

3933

Η Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Έλενα Κουντουρά θα συμμετάσχει ως ομιλήτρια στην ετήσια σύνοδο για τις τουριστικές επενδύσεις  “ITIC Global Tourism Investment Summit”, στο πλαίσιο της κορυφαίας διεθνούς τουριστικής έκθεσης του Λονδίνου, World Travel Market – WTM 2022.

Πρόκειται για ένα από τα πλέον καταξιωμένα ετήσια τουριστικά επενδυτικά γεγονότα, με τη συμμετοχή υπουργών, εκπροσώπων φορέων άσκησης πολιτικής, επικεφαλής οργανισμών και ηγετών της παγκόσμιας τουριστικής και ταξιδιωτικής βιομηχανίας.

Κεντρικό θέμα της Συνόδου, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Νοεμβρίου, είναι η   επανεξέταση  των επενδύσεων στον τουρισμό υπό το πρίσμα της βιωσιμότητας και της ανθεκτικότητας.

Οι συζητήσεις και παρουσιάσεις θα επικεντρωθούν στις προοπτικές στον τομέα των ταξιδίων και τουρισμού για το 2023, τις αλλαγές στις ταξιδιωτικές και καταναλωτικές συνήθειες, τις νέες τάσεις στη βιωσιμότητα καθώς και στην ανάγκη κινήτρων και πολιτικών ενθάρρυνσης νέων επενδύσεων στον τουριστικό τομέα.

Η Ευρωβουλευτής θα είναι ομιλήτρια στην κεντρική εκδήλωση «Insight Stage» με θέμα τις αναδυόμενες τάσεις στη βιωσιμότητα κατά την περίοδο ανάκαμψης του τουριστικού και ταξιδιωτικού τομέα, την Τρίτη 8 Νοεμβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο WTM Excel.

Επίσης έχει προσκληθεί και θα συμμετάσχει ως ομιλήτρια στο Υπουργικό Πάνελ για τις Επενδύσεις, Investment Ministerial Panel, την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, με ατζέντα συζήτησης την  προσέλκυση επενδύσεων μέσα από κίνητρα και πολιτικές για την ανάπτυξη βιώσιμων τουριστικών προορισμών.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη Διεθνή Τουριστική Έκθεση WTM από τον διεθνή φορέα ITIC- International Tourism & Investment Conference,  όπου πρόεδρος είναι ο  Πρεσβευτής του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ταξιδίων και Τουρισμού WTTC και  πρώην Γενικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών UNWTO, Δρ.Taleb Rifai και Διευθύνων Σύμβουλος ο Ibrahim Ayoub.

Η agenda της Συνόδου

—————
Οι εργασίες του ΙTIC 2022 είναι ανοικτές για  παρακολούθηση και συμμετοχή διαδικτυακά στον εξής σύνδεσμο:  https://www.eventbrite.co.uk/e/global-tourism-investment-summit-london-tickets-444634332257