Το WTTC βραβεύει την Έλενα Κουντουρά ως «Global Champion 2019»

2282

Η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, βραβεύτηκε από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδίων & Τουρισμού (WTTC) στην Παγκόσμια Συνδιάσκεψή του στη Σεβίλλη της Ισπανίας, με το βραβείο «Global Champion 2019» για το έργο της στον τουρισμό και την επιτυχία της τουριστικής της στρατηγικής (3/4/2019).

Ελενα Κουντουρά, WTTC Global Champion 2019

Το WTTC εκπροσωπεί διεθνώς τον ιδιωτικό τομέα του παγκόσμιου τουρισμού και επιβράβευσε τους Υπουργούς και τις κυβερνήσεις για το έργο τους και την πολιτική τους στην ανάπτυξη της παγκόσμιας ταξιδιωτικής-τουριστικής αγοράς.

Συγκεκριμένα, η Υπουργός, Έλενα Κουντουρά τιμήθηκε για την επιτυχημένη της στρατηγική που ανέδειξε την Ελλάδα σε κορυφαίο παγκόσμιο προορισμό για τουρισμό 365 ημέρες τον χρόνο, επεκτείνοντας την τουριστική περίοδο, αναπτύσσοντας νέα θεματικά τουριστικά προϊόντα και προωθώντας δυναμικά νέους ελληνικούς προορισμούς.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ξενοδοχειακού ομίλου Hilton, κ. Chris Nassetta, και η η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Συμβουλίου Ταξιδίων & Τουρισμού (WTTC), κα Gloria Guevara, απονέμουν το Global Champion Award στην Υπουργό Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά

Το βραβείο απένειμε στην κα Κουντουρά η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ταξιδίων & Τουρισμού (WTTC), κα Gloria Guevara, και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ξενοδοχειακού ομίλου Hilton, κ. Chris Nassetta.

Η Υπουργός δήλωσε για τη βράβευσή της: «Το Global Champion Award του WTTC αποτελεί τεράστια αναγνώριση για την κυβέρνησή μας και για όσα έχουμε πετύχει την τελευταία τετραετία με τη στρατηγική μας και το έργο μας στον ελληνικό τουρισμό. Αυτή η νέα διάκριση ανήκει σε όλους τους εργαζόμενους και επαγγελματίες όχι μόνο στον τουρισμό, αλλά και σε όλους τους άλλους κλάδους. Σε όλους εκείνους που εργάζονται σκληρά και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στην εστίαση, τις μεταφορές, την παροχή υπηρεσιών, ώστε η χώρα μας να ξεχωρίζει και να φημίζεται διεθνώς για το υψηλό επίπεδο της φιλοξενίας της και να αποτελεί κορυφαία επιλογή στις προτιμήσεις του διεθνούς ταξιδιωτικού κοινού. Ή διάκριση αυτή είναι επιτυχία της Ελλάδας, είναι επιτυχία όλων των Ελλήνων».