Συνέντευξη της Έλενας Κουντουρά στο QUEEN

16284

Η τέως Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, μιλά στην κάμερα του Queen Plus και στη Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου για το μόντελινγκ, τον αθλητισμό, την μητρότητα αλλά και τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με την πολιτική.

Συνέντευξη Έλενας Κουντουρά στο Queen

Έλενα Κουντουρά: «Δεν περίμενα ποτέ πως θ’ ασχοληθώ με την πολιτική»

Η διεθνής της καριέρα στο μόντελινγκ την έκανε διάσημη όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Το CNN την είχε κατατάξει ως ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα. Η Έλενα Κουντουρά περπάτησε στις πασαρέλες των πιο γνωστών οίκων μόδας παγκοσμίως. H συνεργασία της με την ιαπωνική εταιρεία καλλυντικών Shiseido την απογείωσε, μιας και ήταν το μοντέλο με το μακροβιότερο συμβόλαιο συνεργασίας με την εταιρεία αυτή. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα ασχολήθηκε με την μόδα και τις εκδόσεις ενώ η αγάπη της για την προσφορά στον άνθρωπο την έστρεψε στον χώρο της πολιτικής, κάτι που συνέβη χωρίς καν να το περιμένει, όπως λέει και η ίδια….

Πριν λίγες ημέρες παραιτήθηκε από τα καθήκοντά της, ως Υπουργός Τουρισμού προκειμένου να διεκδικήσει την ψήφο του λαού για την Ευρωβουλή. Η Έλενα Κουντουρά είναι μια γυναίκα καριέρας!

Έξυπνη, δημιουργική, με όμορφο λόγο και πνεύμα που παραμένει πανέμορφη και χαμογελαστή ό,τι κι αν συμβεί…. Χαμογελάει όπως κάνουν όλοι οι χορτασμένοι άνθρωποι εξάλλου, που ξέρουν να κρατούν στη ζωή τους όλα εκείνα που τους κάνουν ευτυχισμένους και τους πάνε ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρά τους.

ΠΗΓΗ : QUEEN