Η Έλενα Κουντουρά στο World Knowledge Forum στη Σεούλ

2126

Η Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Έλενα Κουντουρά συμμετείχε στο παγκόσμια συνάντηση World Knowledge Forum WKF 2022, που πραγματοποιήθηκε στη Σεούλ 20-22 Σεπτεμβρίου, με κεντρικό θέμα  την αποκατάσταση  της παγκόσμιας ευημερίας και ελευθερίας.

Η Έλενα Κουντουρά στο WKF 2022 στη Σεούλ

Το Παγκόσμιο Φόρουμ Γνώσης αποτελεί έναν από τα κορυφαία διεθνώς  επιχειρηματικά συνέδρια και καθιερωμένο θεσμό στη Ν. Κορέα, που μετρά ήδη 23 χρόνια διοργάνωσης. Συμμετάσχουν ως ομιλητές ηγέτες κρατών, υπουργοί, εκπρόσωποι παγκοσμίων κλαδικών επιχειρηματικών φορέων, ακαδημαϊκοί  και επικεφαλής επιστημονικών και ερευνητικών κέντρων.

Με τον πρώην Πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ

Με τον πρωθυπουργό της Ν.Κορέας Han Duck-soo

Στο πλαίσιο του Φόρουμ, η Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε μεταξύ άλλων με τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας, Francois Hollande, τον πρωθυπουργό της Δημοκρατίας της Κορέας, Han Duck-soo, την υφυπουργό Τουρισμού της Σαουδικής Αραβίας, Πριγκίπισσα Haifa Al Saud, και τον Δήμαρχο της Σεούλ Oh Se-Hoon. Επίσης συναντήθηκε με τον πρώην Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Ban Ki-Moon και την πρέσβειρα του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ταξιδίων και Τουρισμού WTTC, εκπρόσωπο του Παγκόσμιου Κέντρου Βιώσιμου Τουρισμού STGC, Πρέσβειρα Dho Young- Shim.

Με τον Δήμαρχο της Σεούλ Oh Se-Hoon και την υφυπουργό Τουρισμού της Σαουδικής Αραβίας, Πριγκίπισσα Haifa Al Saud
Με τον πρώην ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Ban Ki-Moon και την Πρέσβειρα Dho Young- Shim