Αποκλειστική συνέντευξη στον Francesco Vitali / Greeks Channel

8969

ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ: H ασυμβίβαστη ωραία Έλενα.

Η ωραία Έλενα της Βουλής ποτέ δεν πολιτεύτηκε με ταμπέλες και ούτε συμβιβάστηκε με κομματικές κατευθύνσεις που δεν την έβρισκαν σύμφωνη…

ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ
  • Πέρα από ευρωβουλευτής, είσαι κόρη στρατιωτικού. Υπήρχε αυτό που λέμε «στρατιωτική πειθαρχία» στο σπίτι σου; Πώς γίνεται από μια οικογένεια με στρατιωτική πειθαρχία, ένα κορίτσι την τότε εποχή να αναδειχθεί σε έναν τόσο δύσκολο χώρο, όπως εκείνος του μόντελιγκ;

Μεγάλωσα σε μία πολύ αγαπημένη οικογένεια που μου έδωσε αρχές και αξίες. Οι γονείς  μου με στήριζαν σε όλες τις αποφάσεις μου και είχαν απόλυτη εμπιστοσύνη στις επιλογές μου.
Πειθαρχία απέκτησα από πολύ μικρή ηλικία μέσα από την ενασχόλησή μου με τον Πρωταθλητισμό. Έμαθα το «ευ αγωνίζεσθαι», να βάζω στόχους  και να δουλεύω σκληρά για να τους πετύχω. Αγωνίστηκα με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας και κατέκτησα διεθνείς διακρίσεις.
Έτσι, όταν η μόδα  προέκυψε στη ζωή μου τελείως τυχαία την περίοδο που ολοκλήρωνα τις σπουδές μου στο Πανεπιστήμιο, ήμουν ήδη έτοιμη για  να αγωνιστώ στο στίβο της ζωής. Με πολύ σκληρή δουλειά και με προσήλωση ήρθε η διεθνής επιτυχία. Περπάτησα στις μεγαλύτερες πασαρέλες των πιο καταξιωμένων σχεδιαστών στο Παρίσι, τη Νέα Υόρκη, το Μιλάνο, το Λονδίνο, τη Μαδρίτη, το Τόκιο. Έκανα φωτογραφήσεις για τα  μεγαλύτερα περιοδικά του εξωτερικού Vogue, Elle, Donna, Town & Country και Marie Claire, και είχα αξιοζήλευτες επαγγελματικές συνεργασίες, με κορυφαίο το δεκαετές αποκλειστικό συμβόλαιο με παγκόσμια εταιρεία καλλυντικών.
Νιώθω υπερήφανη που μου δόθηκε η δυνατότητα μέσα από τις επιτυχίες μου στο αθλητισμό, τη διεθνή καριέρα μου στη μόδα και αργότερα την πολιτική, να εκπροσωπήσω την πατρίδα μας παγκοσμίως.
..

ολόκληρη η συνέντευξη στο link